DURACELL Jobs

Industrial IT Engineer: De functie

 

In deze functie initieer en leid je verbeteringen op vlak van automatisatie en digitalisatie met het oog op kostenreductie, scrapvermindering en proces- of databetrouwbaarheid. Je ondersteunt de rest van de organisatie door het koppelen van systemen, betrouwbaar loggen van data om zo verder te simplificeren en te automatiseren. Verder voel je je comfortabel om de laatste trends zoals machine learning, AR/VR, … te plaatsen en evalueren binnen een productieomgeving. Dit alles doe je met de nodige aandacht voor de collega’s door hen mee te betrekken en op te leiden wanneer nodig.

Industrial IT Engineer: Jouw profiel

 

De teamspeler die we zoeken denkt zeer analytisch, heeft naast een goede technische kennis ook aandacht voor de behoefte van zijn/haar interne klanten. Het liefst ziet deze persoon verbeteringsmogelijkheden binnen het grotere geheel, maar met de nodige aandacht voor details wanneer nodig. Hij/zij kan zich vlot uitdrukken in het Nederlands en in het Engels. Continu bijleren is één van zijn/haar passies en een absolute noodzaak in deze rol.

Industrial IT Engineer: Ons aanbod

 

We bieden jou naast een uitdagende functie:
– Een opleidingstraject van enkele maanden binnen productie als onboarding.
– Continue mogelijkheden tot verdere ontwikkeling van de technische kennis.
– Diverse opportuniteiten om je horizontaal en verticaal te ontwikkelen.
– Een aangename, vlotte familiale sfeer waarbij elke medewerker voor ons uniek is.
– Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen (diverse verzekeringsplannen, fietslease, maaltijd- en ecocheques, etc..).