DURACELL Jobs
Duracell is ‘s werelds onbetwiste nummer 1 voor consumentenbatterijen. Duracell batteries in Aarschot is, naast de verpakkingseenheid in Heist-op-dn-Berg, de enige fabriek in Europa die AA en AAA-alkalinemangaanbatterijen produceert voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
Wij kunnen terugblikken op een rijke geschiedenis van innovatie en de voortdurende ontwikkeling van batterijen die compact, krachtig, efficiënt en duurzaam zijn. Wij hanteren dan ook zeer hoge kwaliteitsstandaarden.
De smile van ons alom gekend Duracell-konijn toont aan dat plezier in ons dagelijks werk samengaat met gedrevenheid om de beste batterijen voor onze miljoenen klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te produceren.
Ben jij die procesmatige People manager die ons team komt vervoegen? Wij geven je alvast een blik op je loopbaan binnen Duracell:
Jouw entree? Die maak je als Team Leader in onze afdeling Cell Assembly, waar je instaat voor de opvolging van mensen, machines en lijnprocessen.

– Hier zal je verantwoordelijk worden voor het organiseren, coördineren en coachen van de activiteiten van je team.

Safey First, maar ook Quality is bij jou top of mind! Je motiveert je team om de KPI’s van de afdeling te behalen om op deze manier de hoge performantie van onze productie te garanderen.

– Met jouw technische bril ben je in staat een vlotte analyse te maken van verliezen en neem je de nodige acties om onze productieprocessen continu te verbeteren.

– Na dit traject ligt de weg voor jou open, mede afhankelijk van jouw interesse domeinen. Jouw volgende stap is misschien een functie als Departement Leader waarbij je aan het stuur zit van alle continuous improvement activiteiten binnen je afdeling?

Jij bent in charge van jouw carrière binnen Duracell. Intussen zorgen wij dat je de nodige ondersteuning krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en effectief impact te hebben op je afdeling.

Wat heb je nodig om bij ons aan de slag te gaan?

– Voor deze functie heb je sterke people managementvaardigheden nodig die je combineert met een stevige technische achtergrond.

– Je hebt een masteropleiding in een wetenschappelijk domein, bij voorkeur industrieel ingenieur met een technische achtergrond, of bent gelijkwaardig door ervaring

– Lean manufacturing, Six Sigma, Agile, … zijn voor jou vertrouwde begrippen

– Je hebt een ondernemende persoonlijkheid en bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

– Je bent innovatief, creatief, analytisch en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen.

– Je bent in staat om een productieomgeving met het nodige helikopterzicht te evalueren.

Jouw hands-on mentaliteit typeert jouw persoonlijkheid.

Wij breiden ons team graag uit met enthousiaste mensen! Mensen die graag willen doorgroeien en geen uitdaging uit de weg gaan!

Uiteraard bieden wij je hiervoor een aantrekkelijk salarispakket met veel extralegale voordelen, opleidingen en bovenal maak je gewoonweg deel uit van de energieke Duracell-familie!

Word je smile na het lezen van deze vacature net zo groot als die van onze bunny? Wil je graag het Operations team leren kennen? Solliciteer snel via www.duracelljobs.be en stuur ons je motivatie en cv!

Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Duracell familie!