DURACELL Jobs

HR Specialist Payroll & Employee Service

ter ondersteuning van de afdeling HR Services en Comp&Ben.

Functie beschrijving:

De HR Specialist Payroll & Employee Service is verantwoordelijk voor het tijdsregistratiesysteem, een correcte loonadministratie en de rapporteringen.

Dit is een uitgesproken service rol. Je bent de eerste aanspreekpersoon in deze materie en je streeft naar een algemene tevredenheid naar alle medewerkers en leidinggevenden toe.

Verantwoordelijkheden en taken:


Tijdsregistratie (Protime): Je voert nieuwe data (o.a. nieuwe indiensttredingen) correct en tijdig in het systeem in. Je verwerkt verlofherberekeningen correct in het tijdsregistratiesysteem zoals wijzigen van arbeidsregime, ziekte, enz.

Payroll (e-blox): Je verzorgt de payrolladministratie waarbij je in nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat instaat voor de verwerking van de lonen in het payroll programma en het aanvullen van de sociale documenten. Je doet de nodige wettelijk verplichte rapporteringen en levert die correct en tijdig aan voor zowel interne als externe klanten en instanties.

• Je ondersteunt de medewerkers door een goede communicatie en beantwoordt hun vragen i.v.m. salaris(administratie), tijdsregistratie en algemene HR gerelateerde topics (ziekte, fietslease, …). Je geeft trainingen aan leidinggevende en medewerkers i.v.m. de verschillende tools zoals tijdsregistratie.

• Je deelt jouw kennis over payroll en tijdsregistratie met je HR collega’s door het aanmaken van de nodige procedures. Je hebt de nodige aandacht voor optimalisatie van het systeem en van het payroll proces.

Jouw profiel:

• Je hebt een opleiding Bachelor Sociaal werk optie personeelswerk/HR achter de rug

• Je hebt minimum enkele jaren ervaring in soortgelijke functie

• Jobgerelateerde kennis:

o ICT-kennis : Goede beheersing van computerkennis zoals excel, word.
o Je hebt kennis van tijdsregistratie en payroll.
o Talenkennis : Nederlands is de voertaal en je hebt een zeer goede kennis van het Engels.

• Specifieke competenties:

o Je bent discreet, klantgericht en empatisch.
o Je beweegt je vlot binnen een veranderde structuur en geeft blijk van een mentale flexibiliteit. Je past je vlot aan en benadert verandering op een positieve manier.
o Je bent een teamspeler en bouwt efficiënte werkrelaties op.
o Je werkt zelfstandig en hebt het nodige verantwoordelijksgevoel.

Ons aanbod:

• Een functie met een brede waaier van personeelsadministratie.
• Een leuk team en een aangename, vlotte familiale sfeer waarbij elke medewerker voor ons uniek is.
• Flexibiliteit qua uren en qua werkplek (Aarschot en/of Heist)
• Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen (diverse verzekeringsplannen, fietslease, maaltijd- en ecocheques, etc..).