DURACELL Jobs

Ben je gepassioneerd door industriële productiemachines?
Kriebelt het om deze te onderhouden, installeren en aan te sluiten?

Dan ben jij de geschikte E&I Technician voor onze Duracell-familie!

Je maakt deel uit van onze grote Duracell Factory of the Future in Belgïe. Naast onze passie voor technologie en hoge standaarden is de betrokkenheid van onze medewerkers minstens even hoog!
De smile van ons alomgekend Duracell-konijn toont aan dat plezier in ons dagelijks werk samengaat met gedrevenheid om de beste batterijen voor onze miljoenen klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te produceren.
Het E&I-team in Duracell Aarschot heeft als doel structurele verliezen te verminderen en dit door het leiden en coördineren van technische process- en systeemverbeteringen. Het energieke E&I- team leidt projecten samen met teams van de productielijnen en is nog op zoek naar een toffe E&I-collega!

Ben jij de geknipte E&I’er om volgende verantwoordelijkheden onder je vleugels te nemen?

•het installeren, repareren en onderhouden en uitvoeren van inspecties van machines en apparatuur.
•het uitvoeren van preventief onderhoud en storingsanalyses, technische verbeteringen en assisteren bij initiatieven.
•het helpen verminderen van planned downtown door deel te nemen aan geplande stops
•het geven van training aan technicians betreffende capabiliy losses

Wat heb je nodig om bij ons aan de slag te gaan?

Je bent gemotiveerd en straalt passie uit voor industriële machines. Je bezit een A1/2 diploma electro/mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goede basiskennis van A.R.E.I., je kent de veiligheidsvoorschriften BA4/BA5 HS en je bezit een uitgebreide PLC kennis (GE fanuc – Allen Bradley – Siemens). Hiernaast heb je vooral veel zin om van start te gaan en om ons bedrijf samen te laten groeien.

Om dit E&I team te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen! Mensen die graag willen doorgroeien en volgende uitdagingen willen zien! Wij bieden je een aantrekkelijk salarispakket met veel extra legale voordelen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden,… en bovenal maak je gewoonweg deel uit van de energieke Duracell-familie!

Word je smile na het lezen van deze vacature net zo groot als die van onze bunny? Wil je graag het E&I team leren kennen? Solliciteer snel via www.duracelljobs.be en stuur ons je motivatie en cv!
Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Duracell familie!