DURACELL Jobs

Ingenieur met potentieel en ambitie

wij zijn op zoek naar een ambitieuze ingenieur die kiest voor een loopbaan binnen Duracell eerder dan voor een specifieke functie.

JIJ

•Ben je (industrieel) ingenieur met een eerste werkervaring in een productie
omgeving?
•Heb je sterke people skills, m.a.w. communicatie-, people management en
leadership skills, in staat mensen te inspireren en te engageren?
• Lean manufacturing, 6 Sigma, Agile, … klinken als muziek in de oren?

Je Ontwikkeling

Je zal starten als Team Leader in onze afdeling Cell Assembly, waar je instaat voor de opvolging van mensen, machines en lijnprocessen.

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en coachen van de activiteiten van je team. Je draagt Safety en Quality hoog in het vaandel. Je motiveert je team om de KPI’s van de afdeling te behalen om op deze manier de hoge performantie van onze productie te garanderen. Je staat in voor de excellente opvolging van de dagdagelijkse operaties, analyseert verliezen en werkt aan de contnue verbetering van de productieprocessen.

Deze functie vereist sterke people managementvaardigheden gecombineerd met een belangrijke technische inslag die je in staat stelt om op een goede manier te anticiperen op concrete situaties.

Met de nodige ondersteuning krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en effectief impact te hebben op je afdeling.

Na dit traject ligt de weg voor jou open, mede afhankelijk van jouw interesse domeinen. Wij zien je op termijn doorgroeien naar Operations Department Leader.

Ons aanbod:

•Volop uitdagingen binnen een groeiend en dynamisch bedrijf.
•Een leerrijke omgeving met doorgedreven automatisatie en implementatie van LEAN en TPM technieken.
•De nodige begeleiding en opleiding om je groeikansen te maximaliseren
•Een aangename, vlotte familiale sfeer waarbij elke medewerker voor ons uniek is.
•Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen (diverse verzekeringsplannen, fietslease, maaltijd- en ecocheques, etc..).