Op 20 oktober 1967, nu meer dan vijftig jaar geleden, rolden de eerste batterijen van de band in de Duracell vestiging in Aarschot. Miljarden batterijen later is de fabriek uitgegroeid tot maar liefst 42000m² aan hightech productievloer.

De Duracell vestiging in Aarschot biedt werk aan 450 medewerkers. Het is, naast de verpakkingseenheid in Heist-op-den-Berg, de enige fabriek in Europa en produceert Duracell AA- en AAA-alkalinemangaanbatterijen voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

De inzet en knowhow van onze 450 medewerkers houden met trots de Aarschotse fabriek al meer dan een halve eeuw draaiende. Duracell Aarschot hanteert zeer hoge kwaliteitsstandaarden.

Het is immers die knowhow en inzet die een belangrijke troef vormen en de kwaliteit reflecteren waar Duracell voor staat, namelijk de meest betrouwbare batterij voor diverse toestellen zoals spelconsoles, speelgoed, huishoudtoestellen, etc…

Die uitstekende kwaliteit zorgt er mee voor dat er gemiddeld 63 Duracell producten per seconde verkocht worden aan tevreden consumenten wereldwijd!